assalaamoe 3alaykoem wa rahmatoellaahi wa barakaatoeh,

We zijn een groep vrijwilligers die in 2017 zijn begonnen met het verzorgen van islamitische lessen en lezingen in Eindhoven. Sinds augustus 2018 zijn we ook begonnen met het organiseren van Arabische lessen in Eindhoven.

We zijn, in shaa Allaah, een antwoord op een bepaalde behoefte van de moslims in Eindhoven en omstreken. Iedereen in onze stichting werkt op de weg van Allaah in dienst van de Oemmah. We geloven dat het ’t beste is om zo transparant mogelijk te zijn.

Sinds april 2019 huren we een pand aan de Jan Tooropstraat te Eindhoven. Dit stelt ons in staat om al onze lessen te geven. We financieren dit pand door de gulle donaties die we binnen krijgen. Sinds februari 2020 hebben we een mooi nieuw doel gesteld vanwege meerdere beperkingen aan dit pand, namelijk het kopen van een eigen pand. De voortgang daarvan wordt hier bijgehouden.

We zijn op zoek naar broeders en zusters die bereid zijn om maandelijks een bedrag te schenken om onze doelstellingen haalbaar te maken. Ons doel is om maandelijks € 2.000 binnen te halen voor de huur van het pand en het bekostigen van de lessen. Wil jij ook een drager worden om onze doelstellingen te steunen? Ga dan naar het formulier voor dragers.