Totaal inzameling

€ 229.236 van de € 300.000

Het totaalbedrag dat we willen inzamelen voor het aanschaffen van een pand is € 300.000,-.

Afgeronde fasen

Inzameling fase 2 (afgerond)

€ 100.000 van de € 100.000

Assalamoe aleikoem,

Zoals jullie weten zijn we aan het inzamelen voor de aankoop van een eigen pand. We willen er een dawah centrum van maken, dus het wordt echt een pand van de hele ummah. Fase 1 is inmiddels afgerond elhamdulillah.

In de ramadan gaan we starten met de volgende fase. Het doel voor de ramadan wordt 100.000 euro insaAllah. Vanaf donderdag 23 april gaan we starten met livestreams via facebook.

Houd ons in de gaten, want er komen interessante sprekers, je kunt prijzen winnen met quizvragen, we gaan veilingen organiseren, er wordt veel kennis gedeeld en natuurlijk wordt het heel gezellig.

Team Islamplanning

Inzameling fase 1 (afgerond)

€ 50.000 van de € 50.000

Allereerst alle dank met liefde en verering aan Allaah. Vervolgens willen we iedereen bedanken voor het doneren op de weg van Allaah. We hebben in een recordtijd de eerste € 50.000 ingezameld.

Dit was de eerste fase van het inzamelen voor het kopen van een pand. Zoals jullie al gewend zijn van ons focussen we ons op lessen en lezingen. In het nieuwe pand kunnen we deze nog verder uitbreiden. Een eigen pand geeft ons stabiliteit en zekerheid op de lange termijn. Daarmee kunnen we onze lange termijn doelen om zoveel mogelijk kennis te verspreiden verwezenlijken.

Met jullie donaties hebben we de eerste grote stap gezet. Moge Allaah jullie rijkelijk belonen hiervoor.